Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Moon Kil(led) Sun..με χτύπημα κάτω απ' τη μέση

 Είσαι fan του Jose Gonzales? Τότε σίγουρα έχεις σταμπάρει την 40-άρα Sony Bravia για να δεις με την ησυχία σου το αφιέρωμα στον μεγάλο Νοτιο-Κορεάτη boxer Moon Sung-Kil...

  Χμμ.. ναι.. ε?? Τελοσπάντων ποσώς μας ενδιαφέρει το γιατί ο Mark Kozelek ( πρώην frontman των Red House Painters > για την κομματάρα που ακούει στο όνομα Katy Song πατάμε εδώ ) ονόμασε τη μετέπειτα μπάντα του, Sun Kil Moon, από τον παραπάνω κύριο πυγμάχο μας.



 Αυτό που μετράει είναι πως βγάζει και εκεί cdάρες όπως το ντεμπούτο, Ghosts of the Great Highway το 2003, ( και σε αυτό θα βρείτε κάτι αναφορές σε boxers...anyway..), αλλά και το ολοκαίνουριο Admiral Fell Promises, το οποίο θα συντροφεύει πολλές νύχτες - χωρίς box.. "Exceptional acoustic work over haunting melodies.." διαβάζω για το album, ο Μαρκ, η κιθάρα του και τα σώψυχά του σε μια unplugged έκρηξη μουσικής ιδιοφυΐας προσθέτω εγώ.. 




(Και όλα αυτά βλέποντας box??... :O )




2 σχόλια:

  1. Πιστεύω εύλογο θα ήταν το άρθρο να είχε σταματήσει εκεί: "Είσαι fan του Jose Gonzales? Τότε σίγουρα έχεις σταμπάρει την 40-άρα Sony Bravia για να δεις με την ησυχία σου το αφιέρωμα στον μεγάλο Νοτιο-Κορεάτη boxer Moon Sung-Kil...
    Μετά τον Jose Gonzales νομίζω οτιδήποτε περισσότερο είναι περιττό.
    Μια ψυχή που τον αγάπησε πολύ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γι' αυτό και το κείμενο ξεκινάει με το ρητορικό: "Είσαι fan του Jose Gonzales?".. Και ο κύριος Mark όμως στέκεται ψηλά.Πολύ ψηλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή